Termeni și condiții

1. Introducere

Utilizarea site-ului tricicletefarapedale.ro presupune că sunteți de acord cu următoarele condiții.

Prin accesarea și utilizarea site-ului, sau în cazul în care veți comanda online, acceptați acești termeni și aceste condiții. Totodată confirmați faptul că orice alt acord între Dumneavoastră și SC Aurea Mediocritas SRL este înlocuit automat cu prevederile acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord sau acceptați doar parțial termenii și condițiile acestui site, vă rugăm să părăsiți pagina tricicletefarapedale.ro.

2. Dreptul de proprietate

Site-ul tricicletefarapedale.ro și întregul conținut al său, inclusiv, dar fără limitare, toate textele și imaginile sunt proprietatea sub drept de autor SC Aurea Mediocritas SRL, cu excepția imaginilor, textelor și programelor licențiate. Fiecare denumire comercială, imagine sau siglă este o marcă înregistrată a SC Aurea Mediocritas SRL sau a altor persoane.

3. Utilizarea website-ului

Pe site-ul tricicletefarapedale.ro produsele se pot cumpăra prin adăugarea acestora într-un coș virtual de cumpărături. Alegeți și introduceți în coș tricicletele dorite, apoi verificați cantitatea de care aveți nevoie, după aceea completați un formular electronic care conține toate informațiile necesare expedierii comenzii.

Plata o veți face în numerar, ramburs către serviciul de curierat, la preluarea pachetului.

4. Produse disponibile

Toate ofertele și toate produsele publicate pe tricicletefarapedale.ro sunt disponibile în limita stocului existent. SC Aurea Mediocritas SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile și condițiile de livrare în orice moment, fără notificare prealabilă.

Timpul de livrare a tricicletelor fără pedale pentru copii ”Enduro” este de regulă între 1-5 zile lucrătoare. Acest timp depinde de locația stocului disponibil, precum și de adresa Dumneavoastră. În cazuri excepționale, termenul de livrare poate depăși 5 zile lucrătoare.

5. Prețul

Dacă apar greșeli în informațiile publicate despre produse și prețuri, respectiv dacă anumite detalii au fost introduse eronat în baza de date, SC Aurea Mediocritas SRL își rezervă dreptul de a refuza livrarea comenzilor efectuate în baza informațiilor eronate. Societatea va anunța clientul despre problema apărută în cel mai scurt timp.

6. Returnarea produselor

Apasă aici pentru a returna o tricicletă fără pedale cumpărată de pe site-ul tricicletefarapedale.ro.

7. Restricții legale

Se interzice modificarea, copierea, reutilizarea, reproducerea, publicarea, acordarea de licențe de utilizare, transferarea sau vânzarea conținutului site-ului tricicletefarapedale.ro fără permisiunea în scris din partea SC Aurea Mediocritas SRL!

Nu aveți dreptul să utilizați site-ul tricicletefarapedale.ro pentru afișarea sau transmiterea oricăror materiale amenințătoare, false, înșelătoare, abuzive, vulgare, scandaloase, pornografice și nici un alt fel de material care poate reprezenta sau poate încuraja nașterea unei infracțiuni sau ar putea duce la răspunderea civilă sau încălcarea legii.

SC Aurea Mediocritas SRL va coopera cu autorități și va respecta orice decizie judecătorească prin care se solicită societății să dezvăluie identitatea oricărei persoane implicate în infracțiuni.

8. Confidențialitatea

Datele Dumneavoastră cu caracter personal (numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail) pe care ni le transmiteți prin intermediul site-ului, telefonic sau prin emaill, vor fi salvate și stocate în siguranță, niciodată nu vor fi făcute publice și nici predate unor terți în scop comercial.

9. Fraudă

Accesarea sau încercarea accesării datelor personale ale altor utilizatori, precum și modificarea sau încercarea de a modifica date din conținutul site-ului tricicletefarapedale.ro, la fel și deteriorarea sau încercarea de a deteriora parametrii serverului pe care e găzduit site-ul tricicletefarapedale.ro se consideră tentativă de fraudare a site-ului și va declanșa automat o anchetă penală împotriva celor care au încercat.

10. Exonerarea de răspundere

Utilizarea site-ului tricicletefarapedale.ro este în totalitate decizia și răspunderea Dumneavoastră. SC Aurea Mediocritas SRL, colaboratorii, angajații, și nici o parte terță nu sunt răspunzătoare pentru eventualele daune ale Dumneavoastră directe sau indirecte, de orice fel, care ar putea rezulta din sau ar putea avea legătură cu utilizarea site-ului tricicletefarapedale.ro.

SC Aurea Mediocritas SRL nu este responsabilă și nu poate fi trasă la răspundere pentru daune sau viruși care pot infecta computerul Dumneavoastră sau pot schimba datele Dumneavoastră personale, ca urmare a utilizării site-ului tricicletefarapedale.ro.

Informațiile publicate pe site-ul tricicletefrapedale.ro au fost formulate și publicate în strânsă colaborare cu reprezentanții brandurilor care se află pe site. Există posibilitatea să se găsească unele erori în acest conținut, pentru care vă cerem scuze și vă mulțumim anticipat dacă le identificați și ne atrageți atenția asupra lor.

Nivelul maxim al obligațiilor SC Aurea Mediocritas SRL față de orice persoană în cazul neonorării sau onorării necorespunzătoare a unor comenzi este valoarea sumelor încasate de către SC Aurea Mediocritas SRL de la acea persoană.

11. Litigii

Rezolvarea oricăror neînțelegeri între un Client și SC Aurea Mediocritas SRL se va încerca pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

12. Revizuirile acestor Termeni și condiții

SC Aurea Mediocritas SRL poate revizui, actualiza sau modifica în orice moment Termenii și condițiile acestui site, fără notificare prealabilă.

13. Legea aplicabilă și jurisdicția

Condițiile de utilizare ale acestui site sunt guvernate de legislația românească. Instanța competentă din România va avea jurisdicție asupra litigiilor ce vor apărea, vor face referire la sau vor avea legătură cu condițiile de utilizare sau conținutului site-ului tricicletefarapedale.ro.